Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці допомагають авдіївцям
2017-02-06

Міський голова Сергій Соломаха дякує всім небайдужим землякам, які відгукнулися на клич і надають посильну допомогу мешканцям Авдіївки, а також підтримали і перебувають постійно на прямому зв'язку з земляками-бійцями 72-ї та 80-ї бригад. Нагадаємо, що напередодні свої зусилля зі збору допомоги громадянам багатостраждальної Авдіївки об’єднали влада і громада. На базі Миргородського Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (вул. Сорочинська, 14-А) було організовано пункт збору гуманітарної допомоги. На заклик відгукнулися небайдужі громадяни, підприємства, підприємці, представники волонтерських організацій, сільськогосподарських та фермерських господарств.

Днями миргородські волонтери повернулися з прифронтової зони. Мешканцям обстріляної Авдіївки та бійцям передали продукти харчування, теплі речі, медикаменти, генератори, медикаменти та чимало інших потрібний речей. Хто відгукнувся на допомогу і, як зустрічали миргородських волонтерів йдеться у соціальній мережі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]