Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородський ЦНАП - кращий ЦНАП 2019
2019-05-30

"Кращий ЦНАП - 2019" та "Кращий адміністратор" - одразу дві відзнаки отримав Миргородський Центр надання адміністративних послуг за підсумками проведення обласних конкурсів. Результати конкурсу оголосили 29 травня на виїзному засіданні колегії Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій ОДА, що яке проходило в м. Кременчук. Вітаємо колектив із заслуженими нагородами, які підтверджують оперативну роботу та злагоджені дії команди професіоналів. 

За словами керівника Миргородського ЦНАП Оксани Коротіної, установа надає 117 адміністративних послуг, з них 80 послуг, які надаються відділами та управліннями міської ради, 37 - послуги органів виконавчої влади. У ЦНАПі надають адміністративні послуги з питань архітектури та містобудування, з земельних питань. Також залучать спеціалістів з інших відділів виконавчого комітету Миргородської міської ради. 6 березня 2019 року підписано Меморандум про співпрацю у сфері надання адміністративних послуг (у зв’язку з ліквідацією ЦНАП Миргородської райдержадміністрації) між Миргородською міською радою та Миргородською райдержадміністрацією. Відтепер жителі Миргородського району можуть отримувати якісні адміністративні послуги в ЦНАПі міста Миргород.

Незважаючи на те, що кожного дня в Миргородському ЦНАПі обслуговується чимало громадян, черг в установі немає. Це говорить лише про ефективність прийому замовників послуг і про те, що в установі на належному рівні відпрацьований контакт між адміністраторами та одержувачами адмінпослуг.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]