Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородський рибальський клуб запрошує до співпраці
2016-01-15

З часу заснування, а це — 14 липня 2014р, гомадське об’єднання активно працює на благо територіальної громади міста, взявши собі за мету охорону і збереження водних ресурсів рідного краю. Громадські активісти проводять ефективну боротьбу із браконьєрами, прибирають річку Хорол від сміття, заохочують молодь і дорослих до спортивного і аматорського рибальства. З метою популяризації здорового способу життя та виховання, особливо у молоді , бережливого ставлення до природних ресурсів, лише за останній рік громадська організація взяла активну участь у підготовці та проведенні кількох видів змагань із риболовлі для миргородців.

Громадською організацією "Миргородський рибальський клуб" згідно з планом роботи на 2015 рік було проведено більше 10-ти заходів.

У лютому надали допомогу відділу у справах сім'ї, молоді та спорту в проведенні зимових змагань із ловлі риби на мормишку серед трудових колективів нашого міста.

У березні брали активну участь у підготовці басейну для вирощування малька на водоймі "Острів" (на фото), а також у прибиранні сміття та висадці більше сотні дерев навколо даної водойми.

Упродовж року членами нашої організації надавалася допомога Полтавській обласній рибінспекції та Миргородському райвідділу міліції у боротьбі з браконьєрством на річці Хорол, а також інших водоймах нашого міста і району.

У результаті проведення 20-ти спільних рейдів було вилучено більше ніж 11 км сіток та близько 70-ти одиниць інших заборонених знарядь лову. Рибінспекцією на порушників складено 4 протоколи, справи передано до суду.

У квітні члени рибальського клубу на особистих плавзасобах брали активну участь у прибиранні р. Хорол від сміття.

У липні на водоймі "Острів" були проведені дитячі змагання з ловлі риби поплавковою оснасткою.

У жовтні проведені змагання з ловлі риби спінінгом "Хижак-2015" на р. Хорол.

Упродовж жовтня та листопада членами клубу за рахунок власних коштів, коштів спонсорів, а також небайдужих мешканців нашого міста і району було проведено зариблення р. Хорол та водойми "Острів".

Запущені такі види риб:

- товстолоб строкатий (вагою 60-120 гр.) - 2500 шт.

- короп звичайний та дзеркальний (вагою 20-200 гр.) -500 шт.

- карась срібний  (вагою 50-120 гр.)  -  2000 шт.

- карась срібний  (вагою 5-10 гр.)  -  350000 шт.

Громадська організація "Миргородський рибальський клуб" висловлює велику подяку всім членам клубу, а також небайдужим мешканцям, які надавали посильну допомогу в проведенні заходів протягом року.

Окрему подяку хотілося б висловити постійним спонсорам, які надавали матеріальну та фінансову допомогу, а саме: Соломасі Сергію Павловичу, Цисю Олександру Григоровичу, Шпаку Павлу Івановичу, Дарвісу Юрію Богдановичу, Ревудському Володимиру Вікторовичу, ПАТ "Миргородський завод мінеральних вод" та готелю "ОТТЕ".

Наша організація планує на 2016 рік нові заходи, які необхідні для збереження і примноження природних водних ресурсів, а також проведення дозвілля і відпочинку.

Звертаємося до всіх небайдужих мешканців нашого міста і району, а також до керівників організацій: "Любіть свій край. Бережіть природу. І знаходьте можливість надавати посильну допомогу нашій громадській організації”.

Сергій ЮРЧЕНКО,

секретар громадської організації "Миргородський рибальський клуб"

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]