Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородський «Променад» - переможець та володар Гран-прі «Миргородського квітограю - 2016»
2016-06-03

Відшумів барвистими талантами  XIX фестиваль дитячої творчості «Миргородський квітограй». Дев’ятнадцять років поспіль збирає Миргород 1 червня у день захисту дітей талановиту юнь з усієї Полтавської області. У цьому році в хореографічному та вокальному жанрах змагалися 16 танцювальних, 11 вокальних колективи та 37 солістів. З 41 диплому 1, 2 та 3 ступенів 13 дісталися миргородцям, тож щиро вітаємо талановитих дітей та їх керівників з перемогами на фестивалі.

Дев’ятнадцятий квітограй вирізнявся високим рівнем підготовки, артистизмом, вдало підібраним репертуаром, виконавською майстерністю та сценічною культурою більшості учасників фестивалю. Журі очолив директор  Комунальної установи «Полтавський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи» Дмитро Соколов.

Приємно відзначити, що серед учасників було багато миргородців – учнів дитячої музичної школи ім.А.П.Коломійця, гуртківців центру естетичного виховання, центру культури  та дозвілля, районного будинку культури. Традиційно масово взяли участь у фестивалі наші друзі з Полтави, Лубен, В.Багачки та з багатьох районів Полтавщини.

За умовами конкурсу абсолютна перемога надається одна у кожній номінації: «хореографія», «вокальний жанр», «ансамблі та малі форми вокального мистецтва». Журі вирішило вручити всього дві премії Гран-прі, адже серед ансамблів однаково сильно виступили вокальний ансамбль учнів класу сольного співу  Миргородської ДМШ та дует «ART CKY» Миргородського районного будинку культури. За рішенням журі обидва учасники отримали диплом 1 ступеня.

Гран-прі у вокальному жанрі виборола учасниця з міста Хорол Марія Махно. Абсолютним переможцем та володарем Гран-прі у хореографічному жанрі стала миргородська школа народного танцю «Променад».

Крім нагород і дипломів кожна дитина на святі отримала солодощі від наших спонсорів – ТДВ «Миргородський хлібозавод» та приватного підприємця, депутата міської ради Олени Булойчик.

Дякуємо всім за свято та чекаємо на ювілейний двадцятий квітограй!

 

ЛарисаПедченко,

начальник відділу культури і туризму міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]