Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородський міський голова ініціює добровільне приєднання громад
2018-05-11

У Миргороді розпочато роботу щодо створення перспективної Миргородської міської об'єднаної територіальної громади. Таку заяву зробив міський голова Сергій Соломаха на розширеній нараді, що відбулася за участю керівників району, селищних та сільських голів, 11 травня.

Відповідно до закону про добровільне приєднання територіальних громад до міст республіканського Автономної Республіки Крим та обласного значення, підписаного Президентом України 5.05.2018 року, міський голова Сергій Соломаха офіційно звернувся до голів сільських та селищних громад з ініціативою про приєднання прилеглих територій до Миргорода. На нараді, де були присутні керівники 13 сільських та селищних рад, очільник міста окреслив законодавчу ініціативу та розповів про розпочату ще в 2015 році роботу в цьому напрямку, про послідовність ходу даної процедури. Прикладом співпраці є муніципальні проекти, робота над перспективним планом розвитку території, розробка Стратегії Миргородського субрегіону до 2028 року.

Офіційним підтвердженням таких намірів з боку міської влади є розпорядження міського голови №28-р "Про ініціювання добровільного приєднання громад".

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]