Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородському бюро правової допомоги – три роки
2019-09-02

Рівно 3 роки тому, 01 вересня 2016 року, у місті Миргороді, за адресою вул. Гоголя, 165, розпочало свою роботу Миргородське бюро правової допомоги. Створення бюро було направлено на  забезпечення правовою допомогою жителів та гостей міста Миргорода та Миргородського району.  Увага була акцентована на створення правової платформи, яка була б вигідна для громадян стосовно місця розташування, графіку роботи, можливості отримати консультацію безкоштовно. Безоплатна правова допомога – найуспішніший соціальний проект, реалізований сьогодні в Україні. Кожен українець отримав реальний інструмент у вигляді знань про свої права і можливості захистити їх.

 

Миргородське бюро правової допомоги від початку своєї діяльності стоїть на захисті законних прав та інтересів усіх категорій населення, допомагаючи людям у вирішенні їх правових проблем.

За три роки діяльності працівниками Бюро надано близько 3 620 консультації та 396  особам було надано безкоштовного адвоката для подальшого вирішення спору у судовому порядку. Підсумовуючи вищевикладене, станом на 01.09.2019 року клієнтами Бюро стали 4 016  осіб.  Найбільш актуальні питання, які турбують людей  це питання з сімейного законодавства, спадкового, цивільного, адміністративного.  Кожного дня, Бюро щонайменше відвідує 7-9 осіб і кожного року тенденція іде лише на збільшення, бо у людей з’являється довіра до системи БПД. Тож, послуги  Миргородського Бюро є затребувані, а безоплатна правова допомога – актуальна.

На сьогоднішній день розширено мережу доступу до безоплатної правової допомоги:

  • працівниками Бюро організована та забезпечується  робота 5 дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги на території м. Миргорода та Миргородського району у приміщеннях органів державної влади та  місцевого самоврядування.
  • кожного кварталу здійснюються виїзні прийоми громадян у сільських та селищних радах Миргородського району.

Працівниками спільно з партнерами Миргородського БПД проведено більше 400 правопросвітницьких заходів, що, в свою чергу, сприяє посиленню правової спроможності громад. Ми цінуємо співпрацю з нашими партнерами та запрошуємо бажаючі органи державної влади та місцевого самоврядування, громадські організації до співпраці. Адже, ми прагнемо постійного удосконалення нашої діяльності, шукаємо нові та нестандартні підходи до розв’язання проблем, постійно навчаємося, обмінюємось досвідом та кращими практиками, беремо участь у таких заходах  громад – виробничих нарадах, сесіях, комісіях, конференціях,  круглих столах.

Відділ «Миргородське бюро правової допомоги» – на даний час в складі Бюро працює 2 юристи, входить до складу та  підпорядковується Лубенському місцевому центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та є частиною цілої системи безоплатної правової допомоги, яка складається з Координаційного центру, 23 Регіональних центрів, 84 місцевих центрів, а також 428 відокремлених відділів «Бюро правової допомоги» по всій Україні.

Першоосновою діяльності всієї системи є повага до гідності людини та прагнення створити умови, за яких люди мають рівний доступ до права і правосуддя – незалежно від рівня їхніх матеріальних статків чи ступеня соціальної вразливості. Ми пропонуємо людям засоби для вирішення життєвих проблем у правовий спосіб на противагу узвичаєній у суспільстві корупції.

Детальну інформацію з питань, пов’язаних з отриманням безоплатної правової допомоги, можна отримати за номером цілодобової телефонної лінії – 0 800 213 103  або за адресою місто Миргород, вулиця Гоголя, 165, каб.№9 та 10. Години праці з 09.00 до 18.00 без перерви на обід з понеділка по п’ятницю.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]