Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородського льотчика Юрія Булавку вдруге визнано кращим пілотажником у Польщі
2020-02-04

На  вихідних підполковник Юрій Булавка, льотчик першого класу 831 бригади тактичної авіації повітряного командування «Центр» Повітряних Сил Збройних Сил України, отримав одну з найважливіших нагород в галузі авіації у польському місті Гдиня. На Батьківщину пілот повернувся зі спеціальним призом Cumulus (Кумулус) за найкращий пілотаж на літаку-винищувачі Су-27, який він продемонстрував під час минулорічного авіаційного показу «Gdynia Aerobatic 2019».

Cтатуетки «повітряних оскарів» (Cumulus), як називають свої призи організатори, вручили п’ятий раз поспіль кращим авіаційним спортсменам, пілотам, пілотажним групам, а також фотографам. За підсумками голосування під час міжнародного авіаційного опитування Cumulus-2019, яке розпочалось 1 грудня 2019 року, було визначено переможців в спортивних, авіаційних та спеціальних категоріях, а також в окремій категорії Cumulus Extreme.
  Заступник командира з льотної підготовки 831 бригади тактичної авіації повітряного командування «Центр» Повітряних Сил ЗС України підполковник Юрій Булавка вразив своїм виступом публіку польського авіаційного показу, який відбувався впродовж 16-18 серпня 2019 року. На його виступ з’їхалися прихильники авіації з усієї Європи, а колеги з інших країн не стримували своє захоплення від виконання фігур вищого пілотажу, які на інших літальних апаратах важко відтворити, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]