Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородського ліквідатора аварії на ЧАЕС нагородили Орденом "За заслуги"
2016-05-19

Перед початком роботи одинадцятої сесії сьомого скликання міський голова Сергій Соломаха зачитав наказ Президента України від 25.05. 2016 р. № 172 "Про відзначення державними нагородами України". За значний особистий внесок у подолання наслідків Чорнобильської катастрофи, виявлені самовідданість і високий професіоналізм, багаторічну плідну громадську діяльність та у зв’язку з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи Державною відзнакою Орденом "За заслуги" III ступеня нагороджено ліквідатора наслідків аварії на ЧАЕС, голову Миргородського міського громадського об’єднання "Фонд інвалідів Чорнобиля" Петра Кузовкіна. Під оплески депутатів очільник міста вручив нагороду Петру Миколайовичу.

Петро Миколайович Кузовкін 5 місяців був у Чорнобилі – забезпечував урядовий держспецзв’язок. Полковник держспецзв’язку розповідає, що їхню машину "списали", а люди з радіаційним опроміненням вижили. До Миргорода Петро Миколайович та його дружина Галина Іванівна переїхали у 1995 році. З 1997 по 2012 рік Петро Миколайович очолював міськрайонну організацію "Союз Чорнобиль України". За заслуги перед батьківщиною та активну громадську діяльність має чимало відзнак та медалей. Про представлення його до державної відзнаки знав, але не сподівався, що отримає. На Полтавщині Орденом " За заслуги" III ступеня нагороджено три ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]