Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородські випускники та ЗНО
2017-06-27

179 миргородських випускників попрощалися зі школою. За підсумками освітнього року, 15 одинадцятикласників нагороджені медалями: вісім — золотою медаллю “За високі досягнення у навчанні”, сім — срібною медаллю “За досягнення у навчанні”, що становить 8% від загальної кількості випускників. Високі результати продемонстрували миргородські випускники на ЗНО. Зокрема, випускниця Миргородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 Ангеліна Васьковська  отримала 200 балів з історії України”.

Протягом проведення ЗНО 2017 року на 4 пунктах зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень учнів у місті Миргороді працювало 237 педпрацівників, складено 2803 тестів. У ЗНО з української мови та літератури взяли участь 766 випускників 2017 року та попередніх років. Явка склала 97 %. На зовнішнє незалежне оцінювання з математики з’явилось 378 абітурієнтів. Явка склала 95%. У тестуванні з історії України у 3-х ПЗНО проходили тестування 613 випускників. Явка – 96%. Із 588 зареєстрованих для проходження ЗНО з біології з’явились 558 осіб, явка - 95%. Тестування з географії пройшли 488 майбутніх абітурієнтів із 519 зареєстрованих (94 %).

Для забезпечення належної організації тестування відділом освіти міської ради, керівниками шкіл було докладено багато зусиль по підготовці вчителів, проведенні роз’яснювальної роботи серед випускників, їх батьків, громадськості, щодо особливостей зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників у 2017 році; підготовці пунктів проведення ЗНО, яких у місті працювало 4. Інформування відбувалось також через сайти відділу освіти та загальноосвітніх навчальних закладів, газету «Миргород – наш дім», радіо, телебачення. У школах міста пройшли батьківські конференції та збори по питанню проведення ЗНО . У ЗНЗ І-ІІІ ступенів було розміщено інформаційні куточки «Готуємося до ЗНО – 2017». Проведено інструктивно-методичні наради для вчителів-предметників щодо особливостей тестів з предметів, винесених на ЗНО,-повідомили у відділі освіти міської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]