Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородські спортсмени отримуватимуть президентську стипендію
2021-03-24

Наші відомі земляки-спортсмени: чемпіонка ХІХ зимових Дефлімпійських ігор 2019 року з шахів, заслужений майстер спорту Наталія Мироненко та її тренери - Валерій Яворовський та Юрій Верещака отримуватимуть стипендію Президента України. 23 березня Президент України підписав Указ №115/2021 Про призначення стипендій для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів. В Указі зазначено, що розмір стипендії складає 15 тисяч гривень для чемпіонки та по 7,5 тисяч гривень для тренерів.

Нагадаємо, що з 12 по 21 грудня 2019 року в італійській Ломбардії пройшли ХІХ Міжнародні зимові Дефлімпійські ігри. У головних змаганнях  взяли участь понад 1000 спортсменів з порушеннями слуху із 34 країн світу. На іграх було розіграно 36 комплектів нагород у 6 видах спорту. Україна була представлена в 6 видах спорту: лижні перегони, гірськолижний спорт, керлінг, сноуборд, хокей та шахи. У складі збірної України з шахів виступала представниця міста Миргорода Мироненко Наталя Владиславівна, колишня вихованка дитячо-юнацької спортивної школи (перший тренер - Яворовський Валерій Олексійович). За результатами командних змагань наша землячка здобула перемогу.

За вагомі здобутки у спорті Наталія Мироненко стала переможцем 20-го загальноміського відкритого рейтингу популярності "Людина року-2019"  у номінації "Спортивна подія року ". 25 грудня 2019 року Президент України нагородив її Орденом Княгині Ольги.

Валерій Яворовський – тренер-викладач відділення  шахів  Миргородської дитячо-юнацької спортивної школи, арбітр ФІДЕ. 

Юрій Верещака - тренер-викладач відділення  шахів  Миргородської дитячо-юнацької спортивної школи.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]