Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородські “Соколята” здобули третє місце на Петлюрівському вишколі
2019-10-31

У селі Міські Млини на Зіньківщині відбулася обласна військово-патріотична гра "Петлюрівський вишкіл". Двадцять одна команда з усієї Полтавщини змагалися у 6 конкурсах: «Строю та пісні», «Воєнно-історичний конкурс», «Вогнева підготовка», «Туристсько-спортивна смуга перешкод», метання навчальної гранати, силові змагання «Підтягування-віджимання».

За результатами конкурсів перше місце посіла команда “Соколи Гелону” Котелевської гімназії №1 ім. С. Ковпака; “срібло” здобула команда “Сіроманці” опорного закладу „Вовчицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – ліцей імені В.Ф. Мицика Лубенської районної ради”; третє місце – “Соколята” Миргородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 5. Вітаємо наших "Соколят"!

 «Петлюрівський вишкіл» виховує любов до Батьківщини, готує справжніх бійців уже з підліткового віку. А ще вчить дітей бути дружніми та підтримувати одне одного, —розповідає  керівниця учасників команди «Соколята» Олена Ярославська.

— Я тут вперше, багато емоцій. У конкурсах отримуєш насолоду від того, як йдеш до мети і здобуваєш нагороди. Завжди потрібно знати, що є кращі і гірші за тебе, та ставитися з повагою до суперників, — ділиться учасник команди «Соколята» з Миргороду Олександр Ніколаєнко.

Організував і провів захід Полтавський обласний центр туризму та краєзнавства учнівської молоді (ПОЦТКУМ) за підтримки департаменту освіти і науки Полтавської ОДА.


   

ОГОЛОШЕННЯ
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]