Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородські "Слов’яни" запалювали найяскравіші "Вогні Львова"
2016-01-26

На III-му Міжнародному телевізійному фестивалі «Вогні Львова-2015» перше місце в номінації вокальні ансамблі завоював ансамбль народної музики і пісні «Слов'яни» Палацу культури курорту «Миргород».

Улюбленців публіки миргородських «Слов'ян» можна назвати молодим колективом, який бурхливо розвивається. Створений ентузіастами народної творчості в жовтні 2012 року, вже в 2013 році ансамбль завойовує Гран-прі міжнародного конкурсу «Золотий едельвейс» в Ужгороді. У 2014 році Гран-прі Всеукраїнського конкурсу «Золотий перетин Львова». У 2015 році ансамбль отримав заслужене і високе звання народного. І в кінці року нова вагома перемога.

За високими нагородами стоїть наполеглива праця і постійний творчий пошук керівника ансамблю Володимира Басова і кожного його учасника. Талановитих вокалістів Юрія Мельничука, Жанни Харченко, Ірини Немченко, Вікторії Явтушенко, Ярини Лень, Володимира Коваленка, Миколи Терещенка і виконавців інструментальної групи Наталію Нечипорчук, Тамару Ковтун, Оксану Зінченко, Ольгу Овчаренко, Володимира Троцака, Сергія Немченка об'єднує безмежна любов до народної пісні, постійний пошук в бажанні якнайповніше розкрити обраний матеріал. А сьогодні це потужна і багатопланова програма з патріотичних, ліричних і популярних народних пісень, а також сучасних творів відомих композиторів. Тому не дивно, що жива музика і спів талановитих артистів підкорили високоповажне жюрі III-го Міжнародного телевізійного фестивалю «Вогні Львова-2015» і стали справжньою окрасою цього фестивалю.

Приймаючи поздоровлення і нагороди на Гала-концерті переможців фестивалю, керівник ансамблю «Слов'яни» Володимир Басов високо оцінив щиру увагу до долі колективу керівництва курорту і особисто генерального директора «Миргородкурорту», заслуженого лікаря України Олександра Гавловського. Про це свідчить і поява у колективу добротних костюмів, і яскравих сучасних афіш, і надання можливостей брати участь у фестивалях, що зараз зовсім непросто. Організатори фестивалю високо оцінили і окремо відзначили внесок керівництва курорту «Миргород» в розвиток народної творчості, у збереження і пропагування справжнього скарбу нашого народу – української пісні.

Вітаємо учасників ансамблю «Слов'яни» зі ще однією вагомою перемогою і бажаємо натхнення на нові високі досягнення в благородній справі відродження народного мистецтва. А гостей курорту «Миргород» запрошуємо на незабутні концерти цього ансамблю, які, без сумніву, дозволять їм відчути глибини української пісні і подарують прекрасний настрій.

 За матеріалами сайту mirgorodkurort.com.ua

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]