Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородські школярі повертаються до звичайного графіка навчання
2021-02-05

5 лютого на засіданні комісії з питань ТЕБ та НС, яке провів міський голова Сергій Соломаха, визначилися з подальшою роботою освітніх установ. Проаналізувавши ситуацію з захворюваністю на коронавірусну інфекцію по кожному навчальному закладу, комісія рекомендувала відновити очну форму навчання для учнів 5-8 класів, які наразі навчалися за змішаною формою. Відтак, із понеділка, 8 лютого, школи переходять у звичний формат роботи.

Як пояснила начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік, до школи ходитимуть учні усіх класів, з 1 по 11. Онлайн вчитимуться лише ті, хто перебуває на самоізоляції.  До відділу освіти надійшло багато звернень як від батьків, так і від вчителів, з проханням відновити навчання у школах у звичайному режимі. Тож після моніторингу ситуації було прийнято рішення повернутися до того графіку навчання, який був до карантину. У відділі освіти продовжать щоденний моніторинг показників захворюваності в колективах, щоб у разі погіршення ситуації, оперативно вирішувати організацію навчального процесу.

Станом на сьогодні в місті у двох навчальних закладах є спалахи коронавірусу. Відтак, на дистанційному навчанні до 10 лютого перебуває один клас в Миргородській ЗОШ І-ІІІ ст. № 9. А через хворобу працівників до 9 лютого зачинено Миргородський ДНЗ № 12 «Світлячок».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]