Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородські поліцейські перевіряють кризові сім’ї
2016-10-11

Співробітники сектору ювенальної превенції Миргородського відділу поліції провели черговий рейд Миргородом, перевіряючи родини, які опинилися у скрутних життєвих обставинах. Першочергово перевіряли родини, які перебувають під постійним наглядом як поліцейських, так і відповідних соціальних служб.
   

За словами начальника Миргородської поліції Миколи Кульчицького, робота з такими сім’ями досить складна і потребує неабиякої витримки та виваженості. Якщо дитина змалку виховується у родині, де батьки ведуть аморальний спосіб життя і зловживають алкоголем, то подорослішавши, вона не матиме уяви як по-іншому можна побудувати гармонійну сім’ю та облаштувати своє життя.
  Під час чергової перевірки на 27-річну миргородку, матір двох дівчаток 3-х та 4-х років, поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 184 КУпАП (невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей), що тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
  «Неодноразові попередження, винесені матері, не дали позитивного результату, – коментує начальник сектору ювенальної превенції Миргородського відділу поліції Сергій Куліш. – Жінка й далі вела аморальний спосіб життя та витрачала соціальну допомогу на власні розваги. Малечу утримувала в антисанітарних умовах, нехтуючи найнеобхіднішим для здорового й повноцінного розвитку своїх дітей».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]