Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородські міліціонери затримали пляжних крадіїв
2015-08-04

Про крадіжку мобільного телефону міліціонерам Миргорода повідомив 16-річний містянин. Хлопець розповів, що телефон у нього викрали на місцевому пляжі. Міліціонери з’ясували, що того дня телефон неповнолітнього «прибрали до рук» двоє студентів (17-ти та 19-ти років) одного з навчальних закладів міста. Хлопці  підозрюються у вчиненні низки крадіжок на пляжах Миргорода.

Відносно молодиків відкрито ряд кримінальних проваджень за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). Чинне законодавство за такі протиправні дії передбачає максимальний термін покарання до п’яти років позбавлення волі.

 

Шановні громадяни!

Міліція Полтавщини попереджає та нагадує мешканцям і гостям області про елементарні заходи безпеки під час літнього відпочинку на водоймах. Кращим способом запобігти крадіжці, особливо на пляжі, є відсутність предмета крадіжки.

Не носіть з собою на пляж великі суми грошей, телефони, фотоапарати, дорогоцінності. Не залишай речі без нагляду, адже поки ми відпочиваємо, інші "працюють".

Якщо ж ви стали жертвою пляжних злодіїв, ні в якому разі не залишайте це без уваги. Негайно зверніться в місцеве відділення міліції, напишіть заяву. Безкарність тільки стимулює злодіїв до нових дій, а постраждати можуть й інші відпочивальники.

За матеріалами Миргородського МВ УМВС України в Полтавській області

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]