Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородські футболісти здобули бронзу на Всеукраїнських фінальних змаганнях "Шкіряний м’яч - Кубок Coca-Cola"
2019-08-29

8 футбольних команд із Вінницької, Запорізької, Тернопільської, Кропивницької, Київської областей та м.Дніпра, Рівного і Миргорода були учасниками Всеукраїнських змагань з футболу "Шкіряний м'яч - Кубок Coca-Cola", що проходили у Миргороді на стадіоні "Старт". У ході напружених поєдинків до фіналу дійшли три команди. За результатами ігор перше місце у Всеукраїнських фінальних змаганнях посіли гравці з Рівного (НВК №26), другими стали футболісти з м. Бердянськ (ЗОШ №11), третіми - наші земляки (гімназія ім. Т. Шевченка).

Вручаючи нагороди переможцям та заохочувальні призи учасникам міський голова  Сергій Соломаха побажав юним гравцям досягти високих результатів у подальшому спортивному захопленні.

Почесні гості турніру: перший віцепрезидент Асоціації аматорського футболу України, член комісії УЕФА Олександр Каденко, Президент Всеукраїнського клубу "Шкіряний м'яч - Кубок Coca-Cola", Заслужений майстер спорту Андрій Біба, начальник Полтавського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки Юлія Гордієнко долучилися до вітальних слів та подякували тренерам за ентузіазм і розвиток молодіжного футболу, а керівництву міста - за створення належних умов для фізичного розвитку дітей.

Команди нагороджені кубками, футбольними м'ячами від Української асоціації футболу, дипломами, вимпелами, медалями Асоціації аматорського футболу України, формами від компанії "Кока-Кола", м'ячами від компанії "Нью-Балансе". Пам'ятні подарунки від компаній-спонсорів турніру отримали також  гравці команд за  краще виконання елементів техніки гри у футбол.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]