Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородські футболісти – переможці міжрайонного кубку з футболу
2017-09-11

На зіньківському стадіоні «Старт» у двох вирішальних матчах визначилися призери і переможці запровадженого народним депутатом України Олегом Кулінічем міжрайонного кубку з футболу серед команд 147-го виборчого округу. В матчі за третє місце зійшлися команди Диканьки і Решетилівки, а у фіналі змагань –ФК «Рубін» (Шилівка, Зіньківщина») і гості з Миргорода.

Вже традиційно для цього турніру обидва матчі пройшли у впертій боротьбі, ніхто не хотів здаватися і суперники віддавали всі сили, щоб перемогти. Третє місце завоювала команда Диканьки, яка перемогла футболістів ФК «Решетилівка» лише по пенальті (основний час – нічия 1:1, серія пенальті 3:1 на користь диканчан).

Не менш бойовим видався фінал – команди з Зіньківщини і Миргорода віддали всі сили, але одна з них забила на один м’яч більше за суперника. Зіньківчани відзначилися першими, але гості з Миргорода віднайшли внутрішні резерви, щоб зрівняти рахунок. Більшу частину матчу трималася нічия, забивати могли і ті, і інші. На полі вирували справжні футбольні пристрасті, як і годиться для фіналу. Але миргородці, мабуть, були трошки настирливішими, що і дозволило їм під кінець матчу схилити шальки терезів на свою користь. 2:1 – перемагає Миргород: і у фіналі, і загалом у турнірі.

Олег Кулініч особисто привітав усіх учасників змагань і поздоровив переможців та призерів міжрайонного футбольного кубку. Побажав усім футболістам перемог не лише на футбольному полі, а і в особистому житті, успіхів у їхній щоденній діяльності та спортивних рекордів і звершень.

Разом з народним депутатом фінал змагань відвідали: Миргородський міський голова  Сергій Соломаха, голова Зіньківської районної ради Сергій Нерозя, мер Зінькова Сергій Максименко, депутат Полтавської обласної ради Олександр Путря, а також перший заступник Федерації футболу Полтавської області Олександр Дігтяр.

Всі учасники турніру отримали від організатора  призи, а переможці змагань – комплект форми, 7 професійних футбольних м’ячів, почесні медалі, грамоти та грошову винагороду. Фіналісти змагань отримали комплект форми, медалі і грамоти, а також 5 м’ячів, а бронзові призери – медалі, грамоти і 5 м’ячів.

Обов’язково зустрінемося в наступному році, адже хочу організувати подібний турнір і у 2018-му з фінальним матчем уже в Миргороді. Тим більше, команда Миргорода як переможець цьогорічних змагань, повністю заслужила таке право – приймати турнір у себе вдома!,- написав у Фейсбук  Олег Кулініч.

Вітаємо миргородську команду з перемою!

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]