Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородські Чемпіони України з Кіокушин БуДо Карате
2022-02-15

 Минулої суботи, 12 лютого, в Полтаві пройшов Чемпіонат України серед дітей, юнаків, дівчат, дорослих жінок та чоловіків і ветеранів. Звісно, що взяли участь в цьому чемпіонаті і миргородські спортсмени: наш місцевий СК «Миргородська Фортеця» на чолі тренерів Івка І.В. та Клименка Д.С. та їх 15 вихованців. Змагання були високого рівня. Майже 350 кращих каратистів з усіх куточків України змагалися за звання "Чемпіона України". Половина наших земляків стали призерами, шо свідчить про високий рівень підготовки. 

СК «Миргородська Фортеця» посів 4 місце в командному заліку. Чемпіонами України в своїх категоріях стали Гринченко Анастасія та Зайцев Данило, який змагався в двох дисциплінах, і виборов 1 місце в куміте та 3 місце в ката. Також призерами стали і посіли 3 місця куміте: Лазоренко Олександр, Зайцев Владислав, Губенко Максим, Апончук Олександра, Гергель Ярослав. Зараз починається підготовка до Чемпіонату «Запоріжська Січ 2022», який відбудеться в м.Запоріжжя (12  березня) і чемпіонат Сумської області (28 березня). Побажаємо нашим каратистам та їх тренерам міцного здоров’я, нових перемог і не зупинятися на досягнутих результатах!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]