Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородська казка очима художника з Широкиного
2016-07-08

У Миргородському  краєзнавчому музеї представлена персональна виставка віднедавна миргородського художника (уродженця села Широкино Донецької області) – Володимира Ягодинця. Володимир Олександрович - переселенець. Разом з дружиною Оленою після трагічних подій на Донбасі він приїхав у Миргород. Енергетика міста-курорту та його природа  повернули митцю бажання знову займатися творчістю. Ліричний пейзаж «Миргородська казка» зайняла гідне місце в  експозиції, яка відкрилася 07 липня.

На виставку завітали твочі особистості міста та друзі митця.  Серед відвідувачів виставки була керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко. Вона привітала художника  з відкриттям виставки та подякувала митцю зі Сходу за   спілкування з прекрасним.Колишній енергетик, який віддав всю трудову діяльність підприємству «Зуївська ТЕС», останні 20 років пише  картини виключно для власного задоволення, але після лютневих подій 2014 року рука перестала слухатися майстра.
  - Просто не міг писати і все. Кров, труни на майдані, смерті молодих співвітчизників, боротьба мого народу не могли змусити мене писати і далі. Була велика біль і гіркота, - зізнається він.  Та перебравшись до Миргорода, художник став писати знову. Краєвиди та спокій міста-курорту надихає митця створювати нові художні полотна.  За словами Володимира Олександровича, у Миргороді вже склалося своєрідне співтовариство художників Донецької області. Тут живе і пише горлівський художник Андрій Ярошенко. Він очолює творчу громадську організацію «Громадянський союз».

Фото Володимира Балацького

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]