Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород відвідав народний депутат Олег Кулініч
2016-12-16

У п'ятницю, 16 грудня, у Миргороді із робочим візитом побував народний депутат Олег Кулініч. Поцікавився Олег Іванович одним із навчальних закладів нашого міста.

Два роки тому керівництво та вчителі загальноосвітньої школи №9 імені Івана Зубковського зрозуміли - варто зробити все, задля того, щоб зберегти тепло. Найбільше приміщення школи за площею у Миргороді налічує 420 великих вікон, було припущення, що саме їх заміна значно покращила б ситуацію.

Серед енергозберігаючих технологій обрали найбільш дієві - заміну старих дерев'яних вікон на нові метало-пластикові. Навесні були освоєні кошти місцевого бюджету, нині ж завдяки державній субвенції вдалося замінити значну частину вікон.

Дев'ята школа серед навчальних закладів міста певно найбільше потребувала підтримки у впровадженні енергозберігаючих технологій, результат очевидний вже сьогодні — у класних кімнатах із заміненими вікнами тепліше на 4 градуси, ніж у тих, де ще варто провести такі роботи. Народний депутат Олег Кулініч, розуміючи необхідність створення комфортних умов для дітей, сприяв виділенню коштів державного бюджету саме для освітніх потреб міста Миргород.

Під час робочої поїздки до Миргорода Олег Іванович запевнив у тому, що завжди триматиме у полі зору проблемні питання округу та зокрема освітніх закладів та допомагатиме місту у їх вирішенні.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]