Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород відвідали представники Німецького федерального центру громадянської освіти
2017-10-13

У Миргороді з ознайомчим візитом перебуває іноземна делегація. До складу Німецького федерального центру громадянської освіти входять журналісти та науковці. Вони знайомляться із містом, його специфікою та напрацюваннями. Німецький федеральний центр громадянської освіти проводить щорічні ознайомчі зустрічі в різних країнах. В цьому році в пріоритеті - інтерес до України.

12 жовтня міський голова Сергій Соломаха спілкувався з представниками Німецького федерального центру громадянської освіти. У ході спілкування, яке проходило у приміщенні краєзнавчого музею, гості порушували різні теми. Насамперед, делегати цікавилися загальною тенденцією щодо соціально–економічного розвитку у зв'язку з  АТО, ситуацією з внутрішньо-переміщеними особами, розвитком курортної справи. Неабиякий інтерес у гостей виклали енергоефективні заходи, напрацювання миргородців у розвиткові велосипедного руху. Науковці ставили питання щодо  збереження історичної спадщини.

Очільник міста, його заступник Сергій Павленко, начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик, начальник відділу культури Лариса Педченко та працівники музею  відповіли на запитання іноземців.

Гості подякували миргородцям за відкритість у спілкуванні та широко розкриті  теми, які їх цікавили. Матеріали про Миргород журналісти пообіцяли висвітлити у німецьких мас-медіа.

У програмі перебування в Миргороді  іноземці планують відвідати музей кераміки у керамічному коледжі та  ПрАТ "Миргородкурорт".

Ознайомчий візит представників Німецького федерального центру громадянської освіти в Україну  підтримується Міністерством Закордонних Справ Німеччини.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]