Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород відвідала голова Державної казначейської служби України
2017-08-16

16 серпня з одноденним візитом у Миргороді перебувала голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз. У поїздці її супроводжував  начальник Головного управління  Держказначейської служби України в Полтавській області  Олег Чепурний.

У залі районної ради  організували розширену нараду з керівниками міста і району, селищними і сільськими головами,  розпорядниками та одержувачами  бюджетних коштів. Розпочала  нараду Тетяна Ярославівна з  місцевих бюджетів. Проінформувала про їх виконання, зазначивши, що за рахунок децентралізації місцеві бюджети отримали значні кошти,  та розкритикувала деяких керівників за розміщення депозитів на банківських рахунках, а не  спрямування коштів на розвиток території. Акцентувала головний казначей і на   питанні обслуговування в державних  банках, акцентувала увагу на плюсах і мінусах при переході  на обслуговування  до них.

Одним з ключових  питань було обговорення  переваг застосування нових розширених функцій системи дистанційного обслуговування  розпорядників. Вона пояснила перспективи та переваги  системи  дистанційного обслуговування   клієнтів з використанням   засобів електронного  цифрового підпису та сучасних інформаційних технологій, розповіла про  особливості переходу  на електронну подачу  бюджетної і фінансової звітності  розпорядників бюджетних коштів. 

На завершення  розмови Тетяна Слюз відповіла на запитання присутніх.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]