Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород відвідала делегація з Яготинської громади
2021-10-08

Напрацювання Миргородської міської ради  у різних сферах  життєдіяльності приїхали переймати представники  Яготинської міської ради. Яготинський міський голова Наталія Дзюба  говорить, що основний принцип її команди – постійно вчитися і  використовувати практичний досвід для розвитку громади. А оскільки Миргород має чимало успішних практик, то  і завітали до нашої громади, щоб запозичити  напрацювання миргородських професіоналів.

Під час спілкування за "круглим" столом міський голова Сергій Соломаха наголосив на тому, що Миргород завжди готовий ділитися власним досвідом - результатом  командної роботи, а також переймати те, чим гордяться сусіди.

Депутати та члени виконавчого комітету Яготинської міської ради приготували чимало запитань миргородським колегам. Цікавилися практично всіма аспектами життєдіяльності: наповненням бюджету, роботою комунальних підприємств, залученням інвестицій,  розподілом коштів на галузі, наданням медичних послуг, роботою освітніх, соціальних, культурних та спортивних закладів. Ставили багато запитань, пов'язаних із передачею майна у ході створення громади. Тому для  продуктивного діалогу делегати поділилися на групи  та  широко обговорювали   різні теми з профільними заступниками, депутатами міської ради, керівниками управлінь та відділів.

Після кілька годинної плідної розмови учасників делегації запросили  на екскурсію містом та територією ПрАТ "Миргородкурорт", який включено до п’ятірки туристичних магнітів Полтавщини.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]