Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород - "відкрите місто"
2015-01-15

Із липня 2014 року у Миргороді за підтримки благодійної організації Фонд «Східна Європа» діє проект "Відкрите місто". Його мета - зробити місто кращим. На сьогодні така програма працює у 15-ти містах України. Інтерактивна платформа створена для взаємодії та вирішення актуальних громадських проблем. Долучайтесь, інформуйте про проблеми та допоможіть зробити наше місто кращим!

Суть проекту "Відкрите місто" полягає в тому, що на офіційному сайті органу місцевого самоврядування діє інтерактивна платформа, через яку громадяни повідомляють владу про наболіле і відслідковують  Інструментарій платформи дозволяє описати проблему, відмітити її на карті та сформувати електронне повідомлення. Віртуальний майданчик передбачає можливість перевірити, в якому статусі знаходиться запит: прийнятий до розгляду, вирішений чи не вирішений (з позначенням причини).

Із липня 2014 року активними користувачами платформи стали 72 дописувачі. За період дії проекту вдалося вирішити 35 проблем, ще близько десяти перенесені на наступний рік. Їх не вдалося вирішити через брак фінансування. Найчастіше мешканці у своїх повідомленнях порушують питання, пов’язані зі станом доріг, обслуговуванням прибудинкових територій, ремонтом освітлення вулиць, під’їздів, ремонтом дитячих майданчиків і вивозом сміття.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]