Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород увійшов у перелік міст, де найкраще організовано роботу з молоддю
2018-11-08

Практика юних журналістів агентства "Репортер" Миргородської СЮТ "Без знання історії – немає майбутнього" визнана однією із кращих в Україні та увійде до електронної і друкованої версії "Каталогу кращих практик молодіжної роботи в Україні – 2018".

Завдяки роботі (дискусії, круглі столи, презентації, зустрічі) вихованців агентства "Репортер" (керівник Микола Марченко) Ольги Махно, Анни Кобець, Наталії Стельмашової, Аліни Марченко, Лади Федоренко, Юлії Наконечної, Анастасії Брухлей з учителями-істориками, науковцями вузів, краєзнавцями, студентською та учнівською молоддю й іншими категоріями населення, що мешкають в Одеській, Чернівецькій, Волинській, Хмельницькій областях, Миргород потрапив у перелік міст України, де найкраще налагоджена робота з молоддю.

Юні журналісти не лише виступали перед аудиторіями відповідних регіонів, а й доносили до слухачів ідеї гуманізму, розвінчували фейкову інформацію про історичне минуле України, зокрема, про Голодомор. Також репортери виступали на регіональних телеканалах та в радіостудіях відповідних обласних центрів із загальним потенційним охопленням аудиторії близько півмільйона осіб, де говорили про історичне минуле Полтавщини та про місто-курорт "Миргород".

Конкурс організували Міністерство молоді та спорту, Державний інститут сімейної та молодіжної політики спільно з Програмою розвитку ООН в Україні.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]