Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород у програмі “Молодь змінить Україну – Полтавщина 2021”
2021-07-05

У межах програми “Молодь змінить Україну – Полтавщина 2021” миргородська молодь навчається якісно впроваджувати зміни в громаді - розпочався практичний етап реалізації цієї програми від Фонду родини Богдана Гаврилишина. 3 липня у Полтаві відбулося офіційне відкриття Програми для відібраних учасників та учасниць.  Серед переможців є  і Миргород.  Міський голова Сергій Соломаха на урочистому відкритті подякував активній молоді за небайдужість до місцевого розвитку та безпосередню участь у житті громади. Висловив вдячність Фонду за можливість навчання для креативної молоді, яка  готова  бути  рушійною силою ефективних  змін у громаді.

За вагомий внесек у формуванні критичної маси професійних, патріотичних та активних молодих людей, які є майбутнім України,  та за сприяння у реалізації програми «Молодь змінить Україну — Полтавщина 2021» Миргородського міського голову було відзначено Подякою Фонду.

Цьогорічна програма передбачає змішану форму навчання: онлайн-навчання та офлайн у 3 населених пунктах Полтавщини: Пирятин, Миргород, с. Петрівка (Чутівський район), де власне і працюватимуть локальні школи. 4 липня у Миргороді  пройшов  навчальний модуль з пsдготовки креативних презентацій та основ проєктного менеджменту. Специфіку та особливості роботи з проєктами презентували представники відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Миргородської міської ради.  Тетяна Усик та Анна Торубара деталізували питання партисипатиції та залученні молоді у цьому процесі.

Локальним координатором від Миргорода є випускниця молодіжної минулорічної програми  Леся Турбаєвська.

Програма розрахована на патріотичну молодь віком 18-35 років, яка проживає у Полтавській області та Полтаві, розповіла Христина Гаврилишин-Батрух, президентка Фонду Богдана Гаврилишина. Ініцітива спрямована так, щоб допомогти учасникам підготувати та втілити власні проєкти місцевого розвитку. Також за результатами навчання учасники матимуть можливість тижневої безкоштовної навчальної поїздки до європейської країн та отримати малий грант для подальшої реалізації власного проєкту. Програму “Молодь змінить Україну – Полтавщина” проводять уже вдруге. ЇЇ реалізовують за підтримки місцевого бізнесу: мережі соціальних магазинів “Аврора” та Полтавської асоціації бізнесу.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]