Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород приєднався до проекту міжнародної технічної допомоги ПРОМІС
2015-12-24

23 грудня в приміщенні Полтавської ОДА відбулося урочисте підписання меморандуму про співпрацю між проектом «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС) та Полтавськими ОДА, обласною радою і чотирма містами регіону — Кременчуком, Комсомольськом, Миргородом і Полтавою. Проект «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС) – проект міжнародної технічної допомоги, який спрямований на зміцнення муніципального сектору в Україні, впровадження ефективного демократичного управління та прискорення економічного розвитку шляхом підвищення спроможності українських міст у сфері демократизації.

Як прокоментував директор проекту ПРОМІС Олександр Кучеренко, Полтавщина потрапила у четвірку областей, де протягом наступних 6 років реалізуватиметься проект. Загалом його учасниками стали 16 міст Полтавської, Івано-Франківської, Вінницької та Запорізької областей. Канадський уряд інвестує у проект, що передбачає допомогу у економічному зростанні міст, понад 20 мільярдів доларів.  Проект, що фінансується і підтримується урядом Канади і Федерацією канадських муніципалітетів, розрахований до 2020 року і передбачає у містах-партнерах запровадження демократичного врядування (насамперед залучення до життя міста та управління широкої громадськості), створення сприятливого клімату для розвитку малого та середнього бізнесу та підтримку реформи децентралізації.

Після підписання документа Миргородський міський голова Сергій Соломаха розповів про те, що дасть місту цей проект.

«Канада – країна з розвинутою демократією, а ми зараз лише проходимо цей шлях. Завдяки експертам проекту ми розробимо стратегію міста на 2016 рік. Окрім цього участь у таких проектах – це імідж для Миргорода. Після них про нас починають більше запитувати, більше цікавляться нами, приїздять нові люди. Також це великий обмін досвідом, навіть між нашими 16 містами, які беруть участь у проекті», -сказав Сергій Соломаха.

 Відеосюжет про підписання Меморандуму дивіться у випуску ПТН за 23 грудня 2016 року за посиланням  https://www.youtube.com/watch?v=68Sn6WJL3nM#t=34

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]