Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород презентував кращі практики місцевого самоврядування
2015-05-19

За підсумками конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування», організованого Радою Європи у співробітництві з Мінрегіоном України у 2012-2014 роках в рамках реалізації Програми «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні» Практика «Створення інформаційно-аналітичної системи управління багатоквартирним житловим фондом Миргорода» посіла почесне друге місце. Тому на семінар з обміну досвідом «Кращі практики місцевого самоврядування у сферах співпраці влади та громади, розвитку місцевих ресурсів, залучення інвестицій», що відбувся 18 травня у Полтаві, міського голову Сергія Соломаху було запрошено з презентацією цієї Практики для представників органів місцевого самоврядування України.

Як зазначив Сергій Соломаха, завдяки запровадженій на комунальному підприємстві МКЖЕУ сучасної інформаційної програми, вдалося зробити прозорим "рух" коштів, сплачених мешканцями за послугу. Через Інтернет кожен охочий може відслідковувати виконання робіт та їх вартість. Такою системою управління у Миргороді охоплено майже всі багатоповерхівки.

 

Керівництвом області було відзначено і інші напрацювання Миргорода у галузі житлово-комунального господарства, зокрема, по встановленню у багатоповерхівках лічильників тепла, системі поводження з побутовими відходами та впровадженню заходів з енергозбереження. У цьому питанні напрацювання миргородців братимуть за приклад впровадження енергозберігаючих заходів інші міста Полтавської області та України.

У семінарі взяли участь посадові особи та депутати органів місцевого самоврядування з Київської, Харківської, Полтавської, Сумської, Запорізької, Дніпропетровської, Кіровоградської, Львівської, Вінницької, Рівненської, Івано-Франківської областей, представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Української асоціації районних та обласних рад, Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад, ряду міжнародних організацій, науковці, громадські активісти, журналісти.

Захід проведено за сприяння Ради Європи, Тростянецької міської ради Сумської області, Полтавської обласної ради, за підсумками конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування», організованого Радою Європи у співробітництві з Мінрегіоном України у 2012-2014 роках в рамках реалізації Програми «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]