Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород отримає черговий кредит від корпорації НЕФКО
2015-12-04

У Житомирі відбувся II Шведсько-український форум з енергоефективності й чистих технологій. У представницькому заходів взяв участь міський голова Сергій Соломаха.

Кожного року Швеція надає приблизно 25 млн. євро на фінансування у сфері реформ, які виконуються в Україні. І приблизно 50% цієї суми витрачаються на програми, які втілюються у сфері сталого розвитку та енергоефективності. Про це повідомив Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Швеція в Україні Андреас фон Бекерат під час брифінгу, що пройшов в рамках II Шведсько-українського форуму з енергоефективності й чистих технологій. Він також зазначив, що шведські компанії зацікавлені в  поглибленні співробітництва з Україною, і доказом цього є представлення на форумі 25 шведських компаній. З однією з них: шведською корпорацією НЕФКО співпрацює і Миргород.

За фінансової підтримки у місті було реалізовано два проекти з підвищення енергоефективності: у гімназії ім. Т. Г.Шевченка та НВК "Гелікон". Кредитні кошти  на заміну вікон і дверей у бюджетних будівлях склали 1,2 млн.грн. Ще 972 тис.грн. було залучено у рамках реалізації проекту "Технічне переоснащення системи зовнішнього вуличного освітлення м. Миргород" із використанням високоефективних ламп та альтернативних джерел енергії. На центральній вулиці міста встановлено світильники, які працюють на сонячних батареях та підсвічують пішохідні переходи.

Під час зустрічі міського голови Сергія Соломахи з керівництвом корпорації НЕФКО було обговорено подальшу співпрацю та домовлено про чергові інвестиції для проведення заходів з енергозбереження на підприємстві "Миргородводоканал".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]