Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Миргород-місто еко-торбин"
2017-08-11

 "Миргород - місто еко-торбин" -  це назва однієї із ініціатив, яка буде реалізована у Миргороді в рамках програми "Місто активних громадян". За умовами проекту 20 000 грн надав міський бюджет і 15% (3530 грн) зібрали активісти. Всього сорок осіб долучилися до співфінансування. Більшість із них вже користується різними видами бавовняних багаторазових торб, але мати сумку із написом – "Я люблю Миргород" і щодня нею користуватися - особливо приємно. Напис символізує любов до рідного міста і бажання не засмічувати його вулиці величезною кількістю пластикових пакетів.

На загальну суму - 23 530  гривень столичне підприємство виготовило 871 якісну бавовняну торбину.  Активісти планують реалізувати їх під час проведення масових заходів. Особлива увага - відзначенню Дня міста та фестивалю юного рибалки. Будуть проведені уроки екологічної освіти  серед учнів шкіл міста.

 У багатьох країнах світу використання бавовняних торб вже стало нормою, адже це зменшує кількість бездумно використаних пластикових пакетів, а ще це заощадливо для всієї родини та красиво.

Запрошуємо усіх миргородців долучитися до заходів, про які буде попередньо оголошено, і усім разом навчитися добрій і екологічно-розумній звичці - завжди брати із собою еко-торбину!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]