Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород лідирує в енергозбереженні Полтавщини
2015-04-21

У рамках реалізації Проекту українсько-німецького технічного співробітництва GIZ «Енергоефективність у громадах» 17 квітня у приміщенні облдержадміністрації, за участі експертів Проекту та представників міст-членів консорціуму, який очолює Полтавська облдержадміністрація, відбувся семінар на тему: «План дій сталого енергетичного розвитку: впровадження енергоефективних заходів в багатоквартирних будинках». Миргород на зібрання представляли: заступник  міського голови Максим Верещак, начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енгоменеджменту Тетяна Усик, заступник голова ОСББ "Хорол"  Валентина Уманець, майстер МКЖЕУ Артем Сачилін.

На семінарі обговорили поточний стан програм підтримки реалізації заходів Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку та їхні фінансові можливості для реалізації мікропроектів, організаційні та юридичні питання реалізації проектів з енергозбереження.
  Окремим блоком програми семінару було представлення банківськими установами   Програм  кредитування  енергоефективних заходів для ОСББ.
  Крім того, під час семінару, з представниками ОСББ обговорювалися  перспективи партнерства виробників матеріалів  і  обладнання для можливості подальшої співпраці. 

На Полтавщині лідирує в енергозбереженні Миргород. Активно долучаються до цього і ОСББ. Таких у місті 9.

Довідково:
  Метою цього Проекту є підтримка здатності місцевого самоврядування виконувати роль провідної сили в Україні щодо впровадження заходів з енергоефективності. Проект підтримуватиме відповідні заходи міст-партнерів різними засобами, в тому числі сприянням у доступі до фондів та кредитних ліній для фінансування таких заходів.
  Для участі в Проекті було створено консорціум міст Миргород, Лубни, Полтава та Комсомольськ, лідером якого виступила Полтавська обласна державна адміністрація.
  6 лютого 2014 року підписано Меморандум про співпрацю між Проектом GIZ «Енергоефективність у громадах» та консорціумом міст на чолі з Полтавською обласною державною адміністрацією.
  5 консорціумів українських міст отримають від Німецького товариства з міжнародного співробітництва (GIZ) технічну допомогу у розмірі 4 млн. євро.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]