Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород - інформаційні ворота Полтавщини
2016-07-27

У Миргороді триває Обласний туристично-мистецький фестиваль «Пісенні мандри» та виставка «Барвиста Полтавщина». Урочисте відкриття заходу відбулося 26 липня. Учасників фестивалю привітали в.о. начальника управління інфраструктури та туризму Полтавської ОДА Лариса Онищук, заступник Генерального директора ПрАТ "Миргородкурорт" Наталія Бутенко, керуюча справами виконавчого комітету Миргородської міської ради Антоніна Нікітченко.

За словами Лариси Онищук, Миргород - це своєрідні інформаційні ворота Полтавщини. Тут одночасно відпочивають і оздоровлюються українці та громадяни з-за кордону. Тому саме тут організували відкритий майданчик для спілкування з митцями та народними умільцями.

Невід'ємною складовою цілісного оздоровлення організму є культурний відпочинок. На курорті його намагаються використовувати оптимально,- підкреслила Наталія Бутенко, і завжди радо приймають учасників культурно-інформаційних заходів.

Фестивальний рух, який набрав обертів після отримання Миргородом статусу курорт державного значення, нині дещо звузився, - зауважила Антоніна Нікітченко. Однак, всі сподіваються, що ситуація в країні поліпшиться, і туристична промоція Миргорода відновиться різнотематичними фестами.

У рамках обласного туристично-мистецького заходу «Пісенні мандри» відбувся фестиваль-конкурс бардівської пісні. Його учасниками стали 17 авторів з міст та районів Полтавщини.

Організатори заходу: управління інфраструктури та туризму Полтавської облдержадміністрації, управління культури Полтавської облдержадміністрації, Обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи, за підтримки ПрАТ «Миргородкурорт», відділу культури і туризму Миргородської міської ради, виставкового центру «ТІС» (м. Полтава).

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]