Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород гостинно відкриває двері
2018-04-11

Канікули – це час, коли педагогічні працівники мають можливість повчитися самі та поділитися досвідом зі своїми колегами. Колектив Миргородської ЗОШ І-ІІІ ст. №9 імені Івана Андрійовича Зубковського презентував свою роботу «Школи сприяння здоров’ю» для керівників навчальних закладів області.

Тема обласного семінару «Управління інноваційною діяльністю в школі. Особливості  роботи «Школи сприяння здоров’я» були широко висвітлені у презентаціях і майстер –класах.

До вітального слова були запрошені Нікітченко А.Б., керуюча справами виконавчого комітету та Колибельнік Т.М., начальник відділу освіти. Вони радо привітали всіх учасників семінару та запросили до активної участі в ньому. Директор  школи Лушин Ю.В. презентував роботу всього колективу з даної теми та поділився  рекомендаціями щодо особливостей роботи «Школи сприяння здоров’я». Всіх присутніх запросили на екскурсію по навчальному закладу, під час  якої гості відвідали музей імені І.А. Зубковського  та музейну кімнату етнографії. Учителі початкових класів (Рябоконь Л.І., Горобець Н.І., Тимофєєва Н.Ю., Передрій В.І., Чернишова  І.М., Шарка  С.Б.) детально ознайомили присутніх з методами і формами роботи по  сприянню здоров’я учнів у школі та провели майстер – клас, на якому кожен з учасників сам наповнив мішечок здоров’я  лікарськими травами, виконував дихальні вправи та зорову зарядку. На завершення семінару агітбригада «Вітаміни» (керівник Малій Л.С.) та вихованці гуртка чирлідінгу (керівник Федорцова А. В.) феєрично презентували здоровий спосіб життя.

Відвідавши цей семінар, згадуються слова В.О.Сухомлинського: «Турбота про здоров’я – це найважливіший труд педагога. Від життєрадісності, бадьорості дітей залежить їх духовне життя, світогляд, розумовий розвиток, міцність знань, віра у власні сили».

О.О.Усатенко, методист ММК

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]