Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород: газове питання
2016-09-12

12 вересня частина Миргорода залишилася без газопостачання - через перенесення газової труби, яка знаходиться під центральним мостом. Вже з сьомої ранку подачу газу припинили правобережній частині міста, потім на вул. Котляревського, Гаряжин хутір, мікрорайон "Дранки" та частково "Лісок". Немає газу і в дев’ятиповерхівках, що в центрі міста, хоча раніше повідомляли про припинення газу по всій території міста у зв"язку з запланованими ремонтними роботами на центральному мосту.

Як зазначив головний інженер Миргородського району газопостачання ПАТ "Полтавагаз" Сергій Копилець, тут вдалося зберегти низький тиск в газопроводі, тому більша частина міста має газ. Для оперативності виконання робіт по  перенесенню газової труби, працюють дві бригади: з Миргорода та Лубен. Першочергово відновлять подачу газу на котельні, освітні заклади, об’єкти соціального значення та переробні підприємства. У середу газопостачання відновиться по всій території міста, - запевнили газовики.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]