Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород фестивальний
2019-04-24

Міжнародний фестиваль NEW ARTS, що з 19 по 21 квітня вирував у нашому місті, навіть налякав деяких особливо пильних миргородців, які з підозрою віднеслись до великої кількості автобусів в місті напередодні виборів президента держави. Але це було справжнє свято мистецтва для понад тисячі учасників з 8 областей України та міста Селістра, Болгарія.

Щирий обмін досвідом і творчими ідеями, налагодження дружніх стосунків між регіонами, пізнання нового і радість спілкування із однодумцями -  фестиваль відбувався у центрі естетичного виховання (вокал, хореографія, розмовний та театральний жанри)і  дитячій музичній школі (інструментальний жанр).  Щира вдячність керівникам закладів за організаційну допомогу у проведенні мистецького форуму. Окреме дякую керівникам гуртків ЦЕВу за цікаві майстер-класи для всіх охочих! Вітаю миргородських переможців фестивалю! Пишаємося якістю роботи Анжеліки Хоменко, Олени Гулої, Олени Алексієнко, Віктора Шаповала, Марини Камінської, Лариси Вершиніної, Лариси Голуб, Лариси Шевченко – ваші талант,  наполегливість і майстерність у  дипломах переможців! 9 дипломів з вокалу, 6  - з хореографії, 4  - «інструментальна музика»,  2 –«художнє читання», 1 – «театральний жанр»! Вітаємо Олену Алексієнко, яка під час гала-концерту  отримала з рук голови журі фестивалю почесне звання «Заслужений діяч естрадного мистецтва України»! Віват, Миргороде!

 

 

 

Лариса Педченко,

начальник відділу культури

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]