Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород долучається до "Вишиваного Шляху"
2017-05-10

15 червня у Миргород завітають учасники українського соціального проекту "Вишиваний шлях" Христина Жук та Сергій Чекмарьов. Що показати  туристам-блогерам та якнайширше продемонструвати культурний та туристичний потенціал міста  радилися на робочій зустрічі 10 травня представники міської влади та громадські активісти. Після обговорення пропозицій учасники наради склали приблизний туристичний маршрут. 

Довідково: Вишиваний шлях - це дивовижна подорож найкрутішими місцями країни, яку здійснять четверо відомих українських мандрівників у червні 2017 року. Мета - розкрити туристичний потенціал, різноманітність та красу України, символічно об'єднати західні та східні регіони, сприяти розвитку сільських територій, популяризувати активний відпочинок та здоровий спосіб життя.

Торік учасники " Вишиваного шляху" Миргород  відвідали у рамках Всеукраїнського велопробігу 19 червня. Цьогорічна мандрівка передбачає  різні види пересування місцевостями та знайомство з неординарним  особистостями і  можливостями міст та сіл України.

Основна мета української соціальної ініціативи " Вишиваний шлях" – просування спеціального туристичного маршруту, який проходить через всю Україну від Ужгорода до Слов'янська і пронизує країну наче орнамент вишиванки, об'єднуючи разом українців східних та західних регіонів.

За два роки проекту  учасники створили унікальний туристичний маршрут через Україну, зібрали велику базу даних об'єктів інфраструктури, розробили веб-сайт проекту та створили ГО "Вишиваний шлях".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]