Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ми сильні, ми вільні, ми незламні - День Соборності України в Миргороді
2023-01-22

Покладанням квітів до пам’ятного знаку Героям АТО/ООС у Сквері Слави розпочався тематичний захід до Дня Соборності. Квіти принесли Миргородський міський голова Сергій Соломаха, секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій, заступник начальника Миргородської районної військової адміністрації Михайло Коркішко, голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, військовослужбовці, громадськість. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять борців за незалежність та цілісність України. Далі «живим ланцюгом» присутні «з'єднали» лівий та правий  береги річки Хорол. Учасники акції, тримаючи в руках Державні прапори, прийшли від пам’ятного знаку Героям АТО/ООС до пам’ятника Т.Г. Шевченку, об’єднавши сакральні для миргородців місця. Біля пам’ятника Кобзареві лунали патріотичні композиції.

«Нині Україна продовжує боротьбу за незалежність і соборність. У Збройних силах України  нас захищають військові з різних куточків України, що вкотре демонструє  єдність українців. І навіть попри те, що деякі території України зараз тимчасово окуповані, вони належать Україні. Тому, у цей затьмарений війною важливий день, бажаю кожному зберігати віру в себе, в свою Батьківщину. Дякуємо нашим захисникам і захисницям за героїзм і незламність. Спасибі волонтерам, які допомагають наближати перемогу світла над темрявою. Вічна пам'ять всім, хто відав життя за мирне майбутнє. 

Пам’ятаємо, що сила духу, оптимізм і здоровий патріотизм роблять націю сильною і нездоланною. Тому єднаймося заради добробуту нашої країни, нашої громади! І нехай в кожній родині панує мир і спокій, любов і взаєморозуміння», -  сказав міський голова Сергій Соломаха.

Фото Анни Пилипчук

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]