Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Музика у розвитку та вихованні дошкільника
2015-04-30

25 квітня 2015 року на базі ДНЗ №10 «Веселка» (завідувач Левченко Н.Г., вихователь- методист Усач Т.В.) у рамках методичного об’єднання музичних керівників дошкільних навчальних закладів  міста відбувся семінар – практикум на тему «Художньо – естетичне виховання  дошкільників у процесі музичної діяльності. Розвиток  уяви та фантазії».

Тема семінару надаремно була винесена на розгляд в ДНЗ №10  «Веселка», адже дитячий садок працює за пріоритетним художньо - естетичним напрямом. Тут впроваджується парціальна програма «Радість творчості»,  проводиться систематична, послідовна,  комплексна  робота з  розвитку творчих здібностей дітей: музичних, театральних, образотворчих, хореографічних.

Під час семінару  досвідом  роботи з розвитку у дітей креативності, уяви, фантазії  поділилася музичний керівник закладу Омельяненко Л.І. У своєму виступі вона наголосила, що музика формує художній смак, активізує потребу в самостійному та неординарному мисленні, збагачує внутрішній світ,  розвиває творчу уяву. А для людини творча уява – це ключик,  який відмикає двері в нове, досі незвідане життя, це одна з неодмінних умов формування креативності. Під час практичної частини семінару присутні переглянули тематичне музичне заняття в середній групі на тему «Пригоди у весняному лісі». Лариса Іванівна дійсно повела малят у чарівний світ  музики, звуків, фантазій, уявлень,  імпровізації,   музичних пригод. Даючи дітям цікаві завдання,  створюючи уявні ситуації  музичний керівник стимулювала дитячу уяву, фантазію,  креативність. Позитивною оцінкою, похвалою  заохочувала, підбадьорювала, підтримувала прояви дитячої творчості,  вокальні й танцювальні імпровізації,  особисті думки. Заняття вдалося на славу, для всіх присутніх це був справжній майстер - клас! У роботі семінару взяла участь і музичний керівник ДНЗ Сайко І.А., яка підготувала  презентацію «Класифікація видів музичних занять». Під час обговорення учасники семінару   відмітили високу результативність роботи музичних керівників, усіх педагогів закладу в художньо - естетичному вихованні дошкільників, естетику оформлення музичної зали, красу  дитячих костюмів, оригінальність посібників, сучасність музичного репертуару та творче використання  ТЗН.

  Силко В.П., 

методист ММК відділу освіти Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]