Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Музичний марафон 2017!
2017-05-24

У Миргороді вперше відбувся музичний марафон під назвою «День класичної музики». Це авторський проект дитячої музичної школи ім. А.П.Коломійця. У рамках марафону було проведено шкільний конкурс образотворчого мистецтва «Малюємо музику».

Свято підготували та провели учні і викладачі закладу. Метою марафону була популяризація класичної музики. У марафоні взяли участь 250 учнів (контингент школи складає 300 учнів) та весь педагогічний колектив у складі 36 викладачів.

Концерт проходив на відкритому імпровізованому концертному майданчику біля літературно-меморіального музею Давида Гурамішвілі. Марафонців зі святом привітав заступник міського голови Кірпосенко К.О. та побажав усім присутнім приємного прослуховування музики.

Марафон тривав 6 годин, протягом яких безперервно звучала класична музика. Учні грали на різних музичних інструментах, виконували свої улюблені твори, співали пісні. Весь концерт був поділений на 4 блоки – молодший, середній, старший та ансамблі. Завершив концертну програму марафону виступ народного оркестру народних інструментів викладачів.

Художники, які брали участь у конкурсі «Малюємо музику», теж розташували свої мольберти на зеленій галявинці біля концертного майданчику. Слухаючи музику, створювали в уяві певні образи, які потім відтворювали на папері.

Журі конкурсу «Малюємо музику» у складі викладачів школи Барської Л.В., Гречаної Б.В. та Піскуна М.О. після розгляду робіт конкурсантів визначило переможців. Учні отримали грамоти.

Грамоти за високі показники у конкурсній діяльності також отримали учні, які у 2016-2017 навчальному році стали переможцями обласних, Всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Ведучі заходу – викладачі школи Шумейко Л.М., Голуб Л.І., Нечипорчук Н.В. та Мартинюк І.Б.  прекрасно провели концертну програму, кожний по-своєму презентував музичні блоки, які зробили  концерт ще більш різнобарвним та колоритним.

Було надзвичайно весело та цікаво. Протягом усіх 6 годин на майданчику біля музею Давида Гурамішвілі були слухачі, які підтримували артистів аплодисментами та вигуками «браво».

На марафоні були створені умови для усіх охочих ближче познайомитися з музичними інструментами, взяти їх у руки, поімпровізувати, спробувати пограти. Для цього на галявинці на стільчиках стояли різноманітні інструменти, такі як гітара, акордеон, баян, саксофон, флейта, бандура. Охочі (а їх було дуже багато!) брали інструменти до рук, видобували звуки, позували перед фотоапаратами.

Класична музика у виконанні юних артистів не залишила байдужими нікого із присутніх. Окрім заслужених аплодисментів, учні отримали ще три ящики морозива від депутата міської ради Вороновського А.М., за що йому вельми вдячні.

Учні та викладачі школи подарували жителям міста незабутній день спілкування з «живим» мистецтвом. Артисти також отримали незабутні враження та емоції від виступів під відкритим небом та квітучими каштанами.

Дебют виявився вдалим, музичний марафон «День класичної музики» прийшовся до душі усім, тож до наступного травня!, - повідомимли у музичній школі.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]