Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Муніципальний форум в Одесі
2016-07-01

21-23 червня в Одесі проходив ХІІ Український муніципальний форум. Участь у ньому взяли голови громад-членів Асоціації міст України, представники парламенту, уряду та профільних міністерств, а також проектів технічної допомоги – партнерів АМУ, експертного середовища. У складі полтавської делегації на Форумі побував Миргородський міський голова Сергій Соломаха.

У рамках Форуму проведено три тематичні дні: День Діалогу з органами державної влади (старт "Децентралізаційного марафону", що проводиться з метою активізації та стимулювання процесу об'єднання і формування спроможних громад), День місцевого економічного розвитку (спільно з проектом ПРОМІС обговорено інструменти стимулювання розвитку територіальних громад), День стратегій (обговорення стратегічних напрямів розвитку 9 галузей: освіта, охорона здоров’я, соціальний захист населення, фінанси, кадри та організація діяльності, житлово-комунальне господарство, земля та комунальне майно, економічний розвиток та містобудування).

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]