Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Муніципальне партнерство
2023-04-21

Сьогодні, 21 квітня, відбулося офіційне підписання угоди Договору про партнерство між Миргородською громадою та об'єднаною громадою Лангенлонсхайм-Штомберг (Німеччина). Нашу громаду за кордоном  на урочистій церемонії підписання документів представляє делегація  на чолі з керуючою справами виконавчого комітету Антоніною Нікітченко. З німецької сторони договір підписав бургомістр громади Міхаель Цюфка. На заході також були присутні бургомістри населених пунктів цієї громади.

Відповідно до угоди про співробітництво, сторони зобов'язуються співдіяти у різних напрямках, зокрема, економічному, промисловому, захисту населення від надзвичайних ситуацій, освітньому, туристичному та інших сферах.

Під час онлайн зустрічі з колегами із німецького міста-побратима Миргородський міський голова Сергій Соломаха розповів про життя нашої громади в умовах війни, про актуальні питання та виклики через воєнні дії в Україні. Подякував закордонним друзям за підтримку та допомогу нашій державі та громаді у ці важкі часи.

Міхаель Цюфка зазначив, що в деяких питаннях цифровізації освітнього процесу наша громада випереджає німецькі. Під час розмови очільники громад домовилися про напрямки взаємодії, про візити наших дітей до німецької громади, а після закінчення війни - відпочинок німецьких дітей у Миргороді.

Сергій Павлович висловив сподівання, що партнерство між громадами буде дієвим та плідним, а після війни співпраця вийде на новий рівень.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]