Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Муніципалітети - за стійке зростання
2018-11-23

Міський голова Сергій Соломаха бере участь у Конференції країн Східного партнерства «Муніципалітети - за стійке зростання», яку 22-23 листопада в Києві  проводять спільно дві ініціативи ЄС для країн Східного партнерства - «Угода мерів» та «Мери за економічне зростання». Конференція присвячена підвищенню ролі місцевих органів влади у забезпеченні сталого розвитку, економічної стабільності та адаптації до зміни клімату. У ній беруть участь понад 400 представників з 6 країн Східного партнерства та Європейського союзу.

У рамках конференції відбулася урочиста церемонія вручення сертифікатів визнання участі і досягнень у всіх трьох згаданих вище програмах і проектах ЄС. Сертифікати участі в Угоді мерів отримали два нових національних координатора Ініціативи - Міністерство екології та природних ресурсів України та Міністерство енергетики Азербайджану. Всі міста-учасники проекту М4EG теж отримали свої сертифікати участі. Проект «Угода мерів - Схід» вручив пам'ятні сертифікати представникам всіх міст, які підготували і подали моніторингові звіти щодо впровадження своїх Планів дій для сталого енергетичного розвитку, а Програма ЄС CoM-DeP відзначила сертифікатами міста, які успішно впровадили у себе демонстраційні проекти, підтримані грантами Євросоюзу. Церемонію вручення проводив директор Групи підтримки України Генерального директорату по сусідству і розширенню Єврокомісії (DG NEAR) Петер Вагнер разом з лідерами проектів і програм.

Нині Миргород разом з Європейським Союзом впроваджує проект "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)", що покликаний зменшити споживання природного газу, збільшити відсоток споживання відновлюваних джерел енергії та використовувати енергоефективне обладнання. Проект триватиме протягом 2018-2021 років та коштуватиме 1 019,5 тис. євро, з яких грант від ЄС 762,8 тис. євро, кошти міського бюджету - 256,7 тис. євро. . Цілями Проекту є зниження викидів СО2 на 20% в рамках обраного теплового району міста, використання відновлювальних ресурсів, зниження тепловтрат при доставці теплоносія та енергоефективна модернізація дитячого садочку № 10.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]