Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Мультидисциплінарний підхід до виявлення та надання комплексної допомоги постраждалим від домашнього насильства
2019-12-05

В Україні триває загальнонаціональна акція «16 днів проти насильства», в рамках якої відбуваються не тільки інформаційно-просвітницькі заходи для населення, а й навчальні тренінги для фахівців, що працюють в даному напрямку. Представники органів виконавчої влади та соціальних служб міста взяли участь в дводенному тренінгу "Мультидисциплінарний підхід до виявлення та надання комплексної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства", який відбувся 4-5 грудня в м. Полтава.

Серед запрошених учасників: начальник відділу молоді і спорту Вікторія Козлова, начальник служби у справах дітей Євгенія Усатова та директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вікторія Максимова. Захід організували фахівці БО «Світло надії» за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської обласної адміністрації. Впродовж двох днів учасники детально опрацьовували механізм реагування на випадки вчинення домашнього насильства, порядок взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи в цій сфері, детально вивчали причини та наслідки домашнього насильства, а також аналізували практичні кейси. За результатами навчання фахівці отримали сертифікати, а також тематичну поліграфічну продукцію і методичні матеріали для використання в роботі.

Тренінг проведено в рамках проєкту «Запровадження (налагодження) механізму взаємодії суб'єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі в Полтавській області» за підтримки Посольства США в Україні.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]