Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Можливості інтегрованого розвитку міст з метою підтримки сталого розвитку в Україні"
2016-12-23

Таку назву мала Перша Німецько-українська конференція міського розвитку, учасниками якої стали більше 300 осіб, серед яких був міський голова Сергій Соломаха. Конференція проводилася в рамках співпраці між Федеральним міністерством навколишнього середовища, охорони природи, будівництва та безпеки ядерних реакторів Німеччини (BMUB) та Міністерством регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України (Мінрегіон), та повністю фінансувалася німецьким міністерством. Організаційні моменти та проведення самого заходу забезпечило Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ).

Під час конференції, що відбулася 16 грудня, німецькі та українські представники всіх рівнів влади, а також представники громадських організацій та громадянського суспільства отримали актуальну інформацію, про те, який вплив може мати інтегрований підхід на розвиток міста та окремих його кварталів, а також взяли участь в обміні досвідом та обговоренні кращих практик.

Сергій Соломаха зокрема говорив про напрацювання миргородців у сфері енергозбереження, залученні громадськості до реалізації муніципальних ініціатив, про співпрацю з міжнародними організаціями, перспективні аспекти розвитку громади.

Однією із цілей заходу було нагородження успішних проектів конкурсу з інтегрованого міського розвитку. З боку України участь у конкурсі взяли 95 проектів, які представляли всі регіони; переможцем стала львівська «Майстерня міста».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]