Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Моніторинг захворюваності на грип та ГРВІ
2020-02-25

Згідно з моніторингом захворюваності на грип та ГРВІ,  проведеного Миргородським МВПЛД, за минулий тиждень на гострі респіраторні інфекції  та грип захворіло 261 особа, інтенсивний показник захворюваності склав 608,9 на 100 тис. населення,  захворюваність зменшилася на 31% у порівнянні з попереднім тижнем. Захворюваність на ГРІ стаблізувалася на середньому рівні епідемічної активності, але продовжується перевищення епідемічного порогу на 16,5%.

Захворіло дітей віком до 17 років 133 особи, що складає (51 %) від усіх захворілих,   відбулося  зниження  захворюваності  серед дітей на  53,2 %. Серед захворілих  65 дітей шкільного віку ( 48,8%).  Госпіталізовано  до відділень КНП «МЦРЛ»  15  осіб, що складає 5,7 % від кількості захворілих, з них  8 дітей .

В області продовжується циркуляція вірусу грипу А(Н1)pdm09, що визначено дослідженнями ДУ «Полтавський ОЛЦ МОЗ України», визначена  наявність РНК вірусів грипу тип А(Н1)pdm09 у 5 випадках та вірусу грипу А не субтипованого у 1-му.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]