Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Моніторинг виконання Стратегії розвитку Миргородського субрегіону
2020-02-07

У Миргороді відбулося спільне засідання Дорадчого комітету з ефективного врядування й розвитку міста та Комітету з управління впровадження Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону. За круглим столом зібралися експерти Проєкту ПРОМІС, який координує роботу Миргорода з розробки і виконання Плану заходів Стратегії розвитку Миргородського субрегіону, та відповідальні за впровадження проєктів особи, щоб обговорити втілені ініціативи та проаналізувати  проблемні питання. Окремо йшлося про подолання перешкод у реалізації за кожним проєктом та ініціативою, що відображені у заходах Плану дій із забезпечення сталості результатів.  

Начальник відділу економічного прогнозування та туризму Оксана Голуб проінформувала про стан реалізації передбачених напрямків та проведені заходи. Керівники відділів, які визначені виконавцями заходів, продовжили презентацію, висловили власну точку зору про перспективні стратегічні напрямки.

За підсумками презентацій та обговорення консультант проєкту ПРОМІС Андрій Залужний  зробив оцінку виконання Плану дій стратегічних заходів та впровадження ініціатив і проєктів. Регіональний координатор проєкту ПРОМІС в Полтавській області Ірина Дудка  відзначила прогресивні напрацювання миргородців  та побажала  активності в реалізації подальших заходів.

Підбиваючи підсумки засідання керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко зазначила, що окреслені стратегічним документом заходи, насамперед, розроблені для потреб громади та промоції іміджу Миргорода. Плани реалізації — унікальні продукти колективної роботи: місцева громада вказує на реальні потреби й ресурси міста,долучається до заходів, а експерти Проєкту ПРОМІС координують їх  впровадження. Партнерство, координація  та об'єднання всіх зусиль будуть сприяти досягненню позитивних результатів та сталого розвитку нашого міста. 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]