Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Моніторинг ЦНАП задля поліпшення його діяльності та підвищення якості послуг
2018-02-01

31 січня в Києві на круглому столі "Моніторинг ЦНАП задля поліпшення його діяльності та підвищення якості послуг" Проект "Партнерство для розвитку міст" проміс / pleddg презентував Аналітичний звіт за результатами оцінювання якості надання адмінпослуг у 16 містах-партнерах Проекту ПРОМІС. Від Миргорода учасниками заходу стали  керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко та начальник ЦНАП Оксана Коротіна.

Як покращити діяльність ЦНАПів та підвищити якість послуг, які вони надають громадянам? Які існують тенденції в системі надання адмінпослуг та чи готові до них органи місцевого самоврядування? Для того, щоб зрозуміти реальний стан справ у сфері надання адміністративних послуг, необхідно періодично проводити їх оцінювання. Тому актуальним є запровадження в практичну діяльність органів влади ефективної методології проведення моніторингу та контролю за якістю надання послуг. Протягом 2017 року експерти Проекту ПРОМІС здійснили оцінку стану надання адміністративних послуг і діяльності ЦНАП у кожному з 16 міст-партнерів Проекту та підготували відповідні звіти з рекомендаціями.
  Проект ПРОМІС організував круглий стіл на тему: "Моніторинг #ЦНАП задля поліпшення його діяльності та підвищення якості послуг", під час якого консультант Проекту Ігор Бригілевич представив узагальнений аналітичний звіт за результатами оцінювання діяльності 16 міст-партнерів Проекту ПРОМІС щодо надання адміністративних послуг. Після представлення Аналітичного звіту, учасники заходу обговорили критерії та результати оцінювання, а також подальші кроки з удосконалення системи надання адміністративних послуг, зокрема можливості надання підтримки з боку проектів міжнародної технічної допомоги.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]