Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Моніторинг реалізації проектів Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону
2018-10-04

 4 жовтня відбулося робоче засідання з питань моніторингу реалізації проектів, визначених Стратегією розвитку Миргородського субрегіону як пріоритетні та першочергові. В ході обговорення керівники структурних підрозділів, відповідальні на основні заходи реалізації проектів, доповіли про планове виконання визначених на 2018 рік завдань.

Секретар міської ради Наталія Гирка нагадала, що  рішенням 37 сесії сьомого скликання від 18 травня 2018 року №101 було затверджено Стратегію сталого розвитку Миргородського субрегіону до 2028 року та відповідний План її реалізації на 2018-2020 роки. Наступним кроком по реалізації програми  є монітринг виконаної роботи. За словами начальника відділу економічного прогнозування та туризму Оксани Голуб, моніторинг -  це систематична та об'єктивна оцінка реалізації Стратегії, її розробки та досягнутих результатів, на етапах впровадження чи після завершення, це незалежне дослідження з допомогою різних методів оцінки відповідності, ефективності, результативності, впливу та стабільності результатів реалізації Стратегії. Для проведення оцінювання було вирішено утворити групи оцінювачів, до складу яких повинні входити представники ключових зацікавлених сторін та представники відповідних відділів, структурних підрозділів, які мають безпосередній стосунок до результативної діяльності за стратегічними/оперативними цілями. Ця група оцінювачів, за результатами попереднього аналізу показників моніторингу та результатів виконання Стратегії, або якогось етапу, - розробить перелік запитань для оцінювання. Група оцінювачів буде здійснювати оцінювання та підготує звіт за результатами. У своїй діяльності група оцінювачів буде керуватися Методикою моніторингу та оцінки стратегічних планів розвитку територій.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]