Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Molodiya Festival: скоро у Миргороді!
2015-11-12

21 листопада у Центрі естетичного виховання відбудеться фестиваль соціальної відеореклами Molodiya Festival. З  2012 року цей захід проводить  ВМГО "Українська Народна Молодь" за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Фестиваль має на меті привернути увагу громадськості до соціальних проблем в Україні та усьому світі, а також підтримати та заохотити молодих українських кінематографів.

Фестиваль має кілька номінацій, переможці кожної номінації отримують дипломи та грошові сертифікати. Цього року пройшов IV фестиваль, членом журі якого, в номінації "Активні громадяни" від Британської Ради в Україні, була мешканка нашого міста Анна Саєнко.

Після офіційної частини у столиці фестиваль мандрує містами України з власною програмою та презентує відеоролики переможців. Тож тепер Molodiya Festival завітає і в наше місто Миргород. Подія відбудеться 21 листопада у центрі естетичного виховання, початок о 17:00. Після презентації кращих соціальних відеороликів цього року відбудеться майстер-клас з  розробки  соціальних роликів від організаторів фестивалю.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]