Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Молодь "розіграла своє місто"
2020-01-10

Як влада приймає рішення? Чи можливо побудувати місто, яке буде комфортним для всіх його жителів? Відповіді саме на ці запитання знайшли учасники програми "Стажування молоді в органах місцевого самоврядування". Упродовж кількох днів стажери вчилися "створювати" власне успішне місто і вони з впевненістю говорять, що їм це вдалося!

Напевно, кожний хоче, щоб наше місто було сильним, адже слабкість не поважає ніхто. Тому нам потрібна стратегія, яка зробить його незламним  та комфортним. Саме в цьому нам допомогла гра "Розіграй своє місто". За допомогою неї ми зрозуміли, що не важливо до якої категорії людей ти відносишся (родина, влада, бізнес), адже тільки разом ми зможемо зробити місто нашої мрії, маючи спільну сформульовану мету.

Щодо самої гри "Розіграй своє місто", то вона полягала в тому, щоб спробувати себе в ролі певної групи інтересів, побудувати в кожному районі дитячий майданчик, паркінг або щось інше. На початку гри ми навіть не могли збагнути, що нам випав "лотерейний білет", за допомогою якого ми змінимо свої погляди і будемо готові зробити наше місто ще кращим. А хіба це не є щастям у цьому мінливому світі? Варто зазначити, що під час гри ми часто дискутували і мали різні погляди щодо певної ситуації, але врешті-решт вона зробила нас командою, яка мала спільну мету – побудувати якнайкраще місто. Підбиваючи підсумки, ми винесли спільний умовивід: ніколи не можливо побудувати незрівнянне місто, якщо кожен буде тягнути мотузку в свій бік, забуваючи про інтереси інших.

На закінчення хочу сказати, що найчастіше ми вибираємо місто не за фактом народження. Виростаючи, ми формуємо для себе групу запитів щодо місця для життя (комфорт, безпека, можливості для самореалізації). Жадаємо місто, яке буде служити інтересам містян і вони вважатимуть його найліпшим для проживання. Тому я хочу, щоб саме для тебе таким місцем став Миргород! – поділилася враженнями Катерина Дяченко, учениця 10 класу ЗОШ №9, учасниця стажування в ОМС.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]